Blijven genieten van een warme maaltijd aan huis?

(Advertorial)

REGIO – Gotink Catering houdt het tafeltje dekje van vroeger in stand! Zes dagen per week rijden de rode busjes met warme maaltijden van deur tot deur, ook in Raalte!

Na jarenlange dienst stopt Zorggroep Raalte in 2020 met het uitbrengen van warme maaltijden voor adressen die niet nabij de verzorgingstehuizen liggen. Gelukkig komen ouderen niet zonder warme maaltijdservice te zitten, want Gotink Catering verzorgt deze dienst nog wel. Gotink Catering uit Deventer bezorgt al 35 jaar warme maaltijden in de wijde omgeving en sinds begin 2019 ook in Raalte. Elke ochtend komen de groenteboer en de slager vers leveren. De professionele koks bereiden de gerechten en die worden door de keukenassistentes geportioneerd naar een lekkere maaltijden op maat. Daarbij worden diverse dieetwensen in acht genomen en wordt zelfs rekening gehouden met voedselvoorkeuren van klanten. De maaltijden worden verpakt in thermoboxen zodat ook de laatste klant nog kan genieten van een goede warme maaltijd. De bezorger rijdt vervolgens tussen 11.00 en 13.00 alle klanten van de route langs en heeft daarbij zelfs nog tijd voor een praatje. Op alle routes rijden vaste bezorgers, zodat de klant altijd een bekend gezicht aan de deur krijgt.
Zou u graag gebruik willen maken van de warme maaltijden aan huis, of wilt u gewoon meer informatie, bel dan met 0570-658283 of kijk op staging2.gotink.nl. Warme maaltijden aan huis kosten 8,30 euro (inclusief voor- of nagerecht) en koude maaltijden aan huis zijn beschikbaar vanaf 6,75 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.