Home / Sallandcentraal / Bingoavond in Dorpshuus Heino

Bingoavond in Dorpshuus Heino

HEINO – Donderdagavond 16 januari is het de derde donderdag van de maand. Dat betekent een nieuwe bingoavond in het Dorpshuus in Heino. Er worden negen rondes gespeeld en iedereen maakt elke ronde negen keer kans op prijzen. In de pauze is er een verloting, waarna de superronde gespeeld wordt. Deelname aan de negen rondes kost 10 euro, de superronde 2,50 euro. De bingo start om 20.00 uur. Vanaf 19.00 uur is de zaal geopend.

Lees ook

Start Actie Kerkbalans in Salland

SALLAND – De kerken van Raalte, Olst, Wijhe en Wesepe zijn deze week gezamenlijk gestart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.