Home / tweetpost / Bingoavond bij stichting Imminkhoeve

Bingoavond bij stichting Imminkhoeve

LEMELE – Draaien, zoeken, wegstrepen en… bingo! Stichting Imminkhoeve organiseert iedere vierde dinsdag van de maand een bingoavond. De organisatie is in handen van de stichting. De avond begint om 20.00.

Stichting Imminkhoeve is te vinden aan de Lemelerweg 41 in Lemele. Daar kunt u ook voorafgaand aan de bingoavond de ‘daghap’ nuttigen. Voor 9,50 per persoon eet u mee. De opbrengst van de bingoavond komt ten goede aan de stichting.

Lees ook

Schietincident in Den Nul

DEN NUL – De politie heeft vanochtend onderzoek gedaan op een woonwagenkamp in Den Nul, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.