Home / Nieuws / Bijna 300 deelnemers aan Midwinterloop Diepenveen en Kidsrun

Bijna 300 deelnemers aan Midwinterloop Diepenveen en Kidsrun

DIEPENVEEN – Vanuit sportcomplex De Zunnebargh deden zondag zestig basisschoolleerlingen mee aan de DSC Kidsrun en waren er 225 deelnemers voor de Midwinterloop Diepenveen. De recreatieve loop, voor de 43e keer georganiseerd door de Diepenveense Sportclub, vond als vanouds plaats op de derde zondag in januari.

De kinderen kwamen als eerste in actie. Zij startten met een warming-up verzorgd door Roelof Koelewijn. Daarna liepen ze, afhankelijk van hun leeftijd, 300, 600 of 1.200 meter rond het voetbalveld. Ymke ter Horst, Julia Hulleman en Philine Bouwman waren in hun categorie de snelste meisjes. Bij de jongens waren dat Amani Wirsiy, Tijn Berends en Stijn Peters.

Hierna was het de beurt aan de volwassenen. Zij konden kiezen uit vier afstanden: 4,5, 7, 10 en 15 kilometer. Alle routes kenden een afwisselend parcours in de bossen van landgoed De Hoek en door het Kolkbos. Na afloop werd er traditioneel genoten van een heerlijke kop erwtensoep. Bij de dames waren Hilde Dijker, Corien van der Bijl, Maureen Vos en Anne Visser de snelsten. Bij de heren waren dat Mark Groot Bronsvoort, John Blankhorst, Davied Meerstra en Remco Groot Beumer.

Foto: Harry Mulder

Lees ook

Expert over ‘fraude’ bij mega-aanbesteding Keolis: ‘Dit is liegen tegen de provincie’

REGIO – Een mega-aanbesteding voor busvervoer in onze regio, vorig jaar gewonnen door vervoerder Keolis, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.