Home / Sallandcentraal / Bijeenkomst SP over pensioenakkoord

Bijeenkomst SP over pensioenakkoord

OLST – In 2019 is er een pensioenakkoord gesloten tussen de werkgevers, de vakbonden en de regering. De belofte is: de pensioenen zullen door het pensioenakkoord niet verder omlaag gaan. Maar wordt deze belofte nagekomen? Op vrijdag 31 januari komt Tweede Kamerlid Bart van Kent van de SP, die daar zijn twijfels over heeft, in Ut Huus in Olst er meer over vertellen. De bijeenkomst ‘Pensioen op rechts of eerlijk SP-alternatief?’ start om 19.30 uur, inloop met koffie of thee vanaf 19.00 uur

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.