Home / Sallandcentraal / Bijeenkomst Parkinson Café

Bijeenkomst Parkinson Café

DEVENTER – Op woensdag 12 februari vindt er een nieuwe bijeenkomst van het Parkinson Café Deventer plaats in het clubgebouw van de Deventer Sport Vereniging Actief op sportpark De Zandweerd in Deventer. Te gast is mevrouw J. van der Zijpp. Zij houdt een lezing met het thema: ‘Hoe houd ik mijn hersenen zo gezond mogelijk?’

Gezonde hersenen zijn niet vanzelfsprekend. Veel mensen krijgen gedurende hun leven te maken met een hersenaandoening. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je zelf kunt doen om je hersenen in een zo goed mogelijke conditie te houden.

Het programma duurt van 14.30 tot 16.30 uur. De deuren zijn geopend vanaf 14.00 uur. Parkeren is mogelijk op de grote parkeerplaats aan de Brederodelaan. Parkinson Café Deventer is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met Parkinson(ismen), hun partners, familieleden, mantelzorgers en belangstellenden. Meer informatie: Annie Overmars-Groen, mob. 06-10863396 en e-mail info@parkinsoncafedeventer.nl.

Lees ook

‘Dat het meteen al zo druk zou zijn, hadden wij ook niet verwacht’

Zussen Erna en Emily Poppe aan de Plas in Raalte van start met smaaksalon Peper …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.