Bijeenkomst Parkinson Café

DEVENTER – Op woensdag 12 februari vindt er een nieuwe bijeenkomst van het Parkinson Café Deventer plaats in het clubgebouw van de Deventer Sport Vereniging Actief op sportpark De Zandweerd in Deventer. Te gast is mevrouw J. van der Zijpp. Zij houdt een lezing met het thema: ‘Hoe houd ik mijn hersenen zo gezond mogelijk?’

Gezonde hersenen zijn niet vanzelfsprekend. Veel mensen krijgen gedurende hun leven te maken met een hersenaandoening. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je zelf kunt doen om je hersenen in een zo goed mogelijke conditie te houden.

Het programma duurt van 14.30 tot 16.30 uur. De deuren zijn geopend vanaf 14.00 uur. Parkeren is mogelijk op de grote parkeerplaats aan de Brederodelaan. Parkinson Café Deventer is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met Parkinson(ismen), hun partners, familieleden, mantelzorgers en belangstellenden. Meer informatie: Annie Overmars-Groen, mob. 06-10863396 en e-mail info@parkinsoncafedeventer.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.