Home / Sallandcentraal / Bezinning in de sfeer van Taizé

Bezinning in de sfeer van Taizé

BOERHAAR – Op woensdagavond 22 januari is er van 19.00 uur tot 19.30 uur tijd voor bezinning in een viering in de sfeer van Taizé in de Rooms Katholieke kerk in Boerhaar. Even tijd om in deze drukke samenleving na te denken, tot jezelf te komen, je te bezinnen door middel van zingen, bijbellezing, stilte en gebed over wat er nu toedoet in het leven. Deze viering is een samenwerking van de Protestantse gemeente Wijhe en het RK-geloofscentrum Engelbert Wijhe/Boerhaar. Bij de uitgang is een collecte voor de gemaakte kosten. Eenieder is welkom in deze viering.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.