Home / tweetpost / Bewegen, ademhalen en ontspannen in hartje Salland: yoga en meditatie in Centrum Padmé

Bewegen, ademhalen en ontspannen in hartje Salland: yoga en meditatie in Centrum Padmé

ELSHOF –  Kom kennis maken en meedoen op de eerste les van het nieuwe seizoen op maandag 20 en donderdag 23 januari. Ervaar hoe het is de stilte in jezelf te vinden. Je leert je lichaam te ‘parkeren’, je geest te ‘parkeren’ door ontspannings- ademhalings- en concentratieoefeningen. En dan kun je de stilte in je hart binnengaan. De lessen worden gegeven door Dick Kocken.

Dick Kocken geeft al bijna 20 jaar yoga- en meer dan tien jaar meditatie les op Centrum Padmé op de Elshof. In Dru yoga en Dru meditatie doe je aandachtige langzame bewegingen ondersteund door de adem. Drukte, gedoe en stress vallen weg. Dru Yoga is vrolijk, vrij en vloeiend. Alle informatie over prijzen en lestijden: www.padme.nl . Nog vragen? Bel gerust 0645217763 of stuur een appje.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.