Bewegen, ademhalen en ontspannen in hartje Salland: yoga en meditatie in Centrum Padmé

ELSHOF –  Kom kennis maken en meedoen op de eerste les van het nieuwe seizoen op maandag 20 en donderdag 23 januari. Ervaar hoe het is de stilte in jezelf te vinden. Je leert je lichaam te ‘parkeren’, je geest te ‘parkeren’ door ontspannings- ademhalings- en concentratieoefeningen. En dan kun je de stilte in je hart binnengaan. De lessen worden gegeven door Dick Kocken.

Dick Kocken geeft al bijna 20 jaar yoga- en meer dan tien jaar meditatie les op Centrum Padmé op de Elshof. In Dru yoga en Dru meditatie doe je aandachtige langzame bewegingen ondersteund door de adem. Drukte, gedoe en stress vallen weg. Dru Yoga is vrolijk, vrij en vloeiend. Alle informatie over prijzen en lestijden: staging2.padme.nl . Nog vragen? Bel gerust 0645217763 of stuur een appje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.