Home / Sallandcentraal / Betoverend concert Van Engelenhoven in Nicolaaskerk

Betoverend concert Van Engelenhoven in Nicolaaskerk

WESEPE – Afgelopen zondag trad de 24-jarige pianist Ramon van Engelenhoven op in de Nicolaaskerk in Wesepe. Zijn optreden maakte deel uit van de reeks Nicolaasconcerten die sinds 2012 in de Weseper dorpskerk uitgevoerd worden. De jonge veelbelovende pianist liet horen waarom hij in 2017 de bacherloropleiding aan het Conservatorium van Amsterdam met een 10 afrondde. In 2013 won hij het Prinses Christina Concours en twee jaar later greep hij de eerste plek bij de Grand Finale van het Young Pianist Foundation Concours. Van Engelenhoven was bovendien de eerste laureaat die de Grand Prix Youri Egorov,een prijs voor een talent met internationale potentie, ontving. In Wesepe bracht hij onder meer stukken van Debussy, Ravel en Prokofiev ten gehore.

Foto Annet van Raalten

Lees ook

Bestuursleden Stichting Ouderenwerk Heino nemen afscheid

HEINO – Stichting Ouderenwerk Heino heeft tijdens de laatste vergadering van het afgelopen jaar, afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.