Zeven vrijwilligers voltooien training Taalpunt

RAALTE – Zeven nieuwe vrijwilligers van het Taalpunt in de bieb in Raalte hebben vorige week hun training afgerond. Zij ontvingen hun certificaat uit handen van wethouder Gerria Toeter van de gemeente Raalte en de voorzitter van Taalpunt Raalte Arnoud Wiersma.

Bij het Taalpunt in de Bibliotheek kan iedereen terecht die hulp nodig heeft bij basisvaardigheden op het gebied van taal (en rekenen en computerkennis). De vrijwilligers geven vanuit het Taalpunt ondersteuning op maat. Het Taalpunt houdt elke week spreekuur in de bibliotheek. Meer informatie over ondersteuning bij basisvaardigheden en het Taalpunt is te vinden op staging2.bibliotheeksalland.nl/taal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.