Home / Sallandcentraal / Zeven vrijwilligers voltooien training Taalpunt

Zeven vrijwilligers voltooien training Taalpunt

RAALTE – Zeven nieuwe vrijwilligers van het Taalpunt in de bieb in Raalte hebben vorige week hun training afgerond. Zij ontvingen hun certificaat uit handen van wethouder Gerria Toeter van de gemeente Raalte en de voorzitter van Taalpunt Raalte Arnoud Wiersma.

Bij het Taalpunt in de Bibliotheek kan iedereen terecht die hulp nodig heeft bij basisvaardigheden op het gebied van taal (en rekenen en computerkennis). De vrijwilligers geven vanuit het Taalpunt ondersteuning op maat. Het Taalpunt houdt elke week spreekuur in de bibliotheek. Meer informatie over ondersteuning bij basisvaardigheden en het Taalpunt is te vinden op www.bibliotheeksalland.nl/taal.

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.