Zes kerstconcerten van Mannenkoor Germania

HEETEN – Mannenkoor Germania Heeten heeft een bijzonder drukke maand december voor de boeg. Er staan maar liefst zes kerstconcerten in de agenda. Hoewel het jaar nog niet afgelopen is, kan het koor nú al terugkijken op een uitermate succesvol verlopen lustrumjaar (15-jarig bestaan).

Het koor treedt op zondag 15 december op in de RK Joppekerk in Joppe (15.30 uur); op woensdag 18 december in de Parochiekerk in Heeten (14.00 uur); op vrijdag 20 december in de St. Josephkerk in Nieuw- Heeten (19.30 uur); op zaterdag 21 december in de H. Marcellinuskerk in Broekland (19.30 uur); op zondag 22 december in de Schouwburg Deventer (vol) en op maandag 23 december in Nieuw Sion in Diepenveen (19.30 uur).
Door de mond-tot-mondreclame wordt de regio steeds groter. Het aantal aanvragen was dit jaar dan ook erg groot. Het koor beschikt over een uitgebreid kerstrepertoire. Naast de traditionele kerstliederen worden ook vele moderne kerstnummers van binnen- en buitenlandse artiesten gezongen.
Voor meer informatie over de kerstconcerten zie staging2.germaniakoor.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.