Winterwandeling vanuit De Laarman

LUTTENBERG – Landbouwmuseum de Laarman in Luttenberg en IVN Raalte presenteren op zondag 5 januari weer een winterwandeling. De route voert langs diverse mooie plekjes rondom Luttenberg. Er zijn drie routes uitgezet: 5 km, 12 km en 18 km.

De beide langere routes gaan in een grote en een kleine lus door de omgeving van Luttenberg; de korte route blijft in de directe omgeving van het dorp. Starten aan de twee langere afstanden kan tussen 9.00 uur en 12.00 uur; aan de 5 km tussen 9.00 en 13.00 uur. De Laarman gaat die dag om 16.30 uur dicht. Daar wordt gezorgd voor vuurkorven, koffie, warme chocolademelk en erwtensoep. Ook de kaarsenmakerij is geopend.

Deelname kost 3 euro; kinderen tot en met 12 jaar gratis.

1 REACTIE

  1. De foto die u hierbij plaatst is van vorig jaar tijdens de winterwandeling van Agnes Nijmeijer vanaf Klavertje4 4 aan de twentseqeg en dus niet tijdens een wandeling in Luttenberg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.