Wintermarkt in Oude Molen

OUDE MOLEN – Op zaterdag 7 december van 10.00 tot 15.30 uur is er weer een sfeervolle wintermarkt rond windkorenmolen De Leeuw in buurtschap Oude Molen bij Lettele. De organisatie is in handen van de Vrienden van de Molen.

De markt bestaat uit ruim twintig tafels met een groot assortiment aan gevarieerde ‘decembergezelligheid’, zoals cadeautjes, spulletjes voor in huis en andere snuisterijen. Tussen 11.00 en 13.00 uur brengt het Bathmens koor Close Company op het molenplein christmas carols in Dickensstijl ten gehore. Ook de midwinterhoornblazers uit Lettele zijn weer van de partij. De Vrienden van de Molen zorgen dat de inwendige mens niets tekort hoeft te komen. Er zijn oliebollen, koffie, thee, chocolademelk, glühwein, limonade, soep en koeken verkrijgbaar.

Tegelijk met deze wintermarkt gaat in de hele streek de fameuze oliebollenmarathon van start. Op 7, 21, 28 en 31 december bakken de ‘Vrienden’ weer heerlijke oliebollen. Om met Oud en Nieuw verzekerd te zijn van oliebollen, gemaakt van het lekkerste meel van de molen, wordt aangeraden deze te bestellen op de Wintermarkt zelf, bij de molenwinkel, via het bestelformulier op de website vrienden.oudemolen.net of via e-mail naar vriendenvandemolen@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.