Wintermarkt bij Ivoor

RAALTE – Zozijn, Trias, Landstede, KOOS en de Parabool presenteren op donderdag 12 december de jaarlijkse wintermarkt bij Ivoor in Raalte. Dat betekent weer verschillende leuke activiteiten zoals ponyrijden, schminken en andere kinderactiviteiten. Ook zijn er kraampjes van Zozijn waar kerstdecoraties en kunst te koop zijn. Daarnaast zijn er kraampjes met knieperties en ander lekkers van KOOS en de Parabool en zijn er oliebollen met chocomelk en glühwein verkrijgbaar. Het terrein van Ivoor wordt in kerstsferen ingericht en de dag wordt muzikaal omlijst met livemuziek. De wintermarkt duurt van 15.00 tot 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.