Home / tweetpost / Winst voor de Sallandse dammers

Winst voor de Sallandse dammers

WESEPE – TDT Salland CT moest zaterdag 21 december 2019 thuis in Het Wapen van Wesepe aantreden tegen het Wageningse WSDV 4. Het werd een ruime en verdiende 14-6 zege tegen een jeugdige ploeg Wageningse dammers.

De overwinning werd regelmatig opgebouwd. De Steenwijkenaar John Folkers en de Colmschatenaar Jan Preuter beten winnend de spits af (4-0). Helaas moest de Deventenaar Bart de Jong zijn meerdere erkennen tegen een iets hogere ratinger. De Loenenaar Marco Veneboer bouwde de voorsprong uit tot 6-2. De Raaltenaar Ab Steenbergen had voordeel, maar kon niet verder komen dan remise.

De Vroomshoper Hilco Braakman behaalde winst in een klassieke partijopzet (9-3). De Beekbergenaar Dick Beking drong zijn opponent in een winnende overmachtseindspel en verzekerde zijn team van de teamwinst. De Onnanees Jan van Buiten had ook voordeel, maar kon het net niet naar winst leiden (12-4). Tenslotte remiseerden de Beemtenaar Fred van Amersfoort en de Apeldoorner Hans van Hal (14-6).

Op zaterdag 4 januari 2020 moet het Sallandse team het in Doetinchem opnemen tegen DUO 2.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.