Willeke Alberti naar het Weijtendaal

ZWOLLE – Stichting Vrienden van Het Zand heeft geld beschikbaar gesteld voor een optreden van Willeke Alberti op Het Weijtendaal in Wijhe. Bertus Bouwer, voorzitter van de Stichting, overhandigde op 3 december een cheque ter waarde van 1.000 euro aan Herma Koers, zorgmedewerker en initiatiefneemster.

“Ik gun het alle cliënten en medewerkers van Het Weijtendaal om in het zonnetje gezet te worden. Wij doen het met elkaar en samen staan we sterk. Vandaar dat ik als verrassing Willeke Alberti wilde uitnodigen voor een optreden”, vertelt Herma. “Ik hoop dat iedereen een fantastische middag heeft en een lach op het gezicht. Daar doe ik het allemaal voor!” Vervolgens schakelde Herma wensmedewerker Monique in die de organisatie voor haar rekening nam. De wensmedewerkers helpen de zorgteams om wensen van cliënten die meer tijd vergen te vervullen. Monique zocht op haar beurt contact met Stichting Vrienden van Zorgspectrum Het Zand. Die stichting werft en beheert donaties van mensen met hart voor de zorginstelling. Bouwer: “We zijn een onafhankelijke stichting en steunen initiatieven die bijdragen aan het welzijn van bewoners. Dit vonden wij een mooi initiatief om aan bij te dragen. Samen met eigen bijdragen vanuit Het Weijtendaal en cofinanciering van andere fondsen, konden we dit leuke verzoek honoreren.”

Binnenkort is het zover, dan kunnen de cliënten van Het Weijtendaal genieten van een speciaal optreden van de landelijk bekende artieste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.