Home / Algemeen / Wielerquiz CRT Raalte met Bram Tankink geslaagd

Wielerquiz CRT Raalte met Bram Tankink geslaagd

RAALTE – De Mooie Mario’s hebben afgelopen vrijdag voor de derde keer de Wielerquiz van CRT Raalte gewonnen. Het was lekker druk in het clubgebouw van de wielervereniging. Maar liefst veertien teams deden mee. Daarmee was de inschrijving ook vol.

Daarnaast was er ook nog wat publiek. Speciale gast was oud-wielrenner Bram Tankink. Hij vermaakte het publiek met een aantal wielerverhalen uit zijn carrière. Daarnaast assisteerde hij de deelnemende teams ook bij de quiz. Hij schoof telkens aan bij de teams die wat lager in het klassement stonden.

Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.