Wiejes Kabaret blikt in Capellenborg Theater terug op 2019

WIJHE – Het Wiejes Kabaret verzorgt op zaterdag 28 december een ‘Oldejaorsconference’ in het Capellenborg Theater in Wijhe. Afgelopen maanden is er met de band hard gewerkt aan nieuwe liedjes met een terugblik op 2019. Dat moet dan vooral uitmonden in vrolijk beschouwende humor. De actualiteit leent zich niet altijd om te lachen, maar zwarte randjes probeert het duo altijd in te kleuren als zichtbare lichtpuntjes. Geheel op eigen wijze belicht het Wiejes Cabaret het dorp Wijhe en de regio. De nooit stilstaande IJssel inspireert de beide heren nog steeds en de dynamiek van het water stroomt door het dagelijks leven in ‘Wieje’.

Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten à 10 euro zijn vanaf maandagmiddag 9 december verkrijgbaar bij de DA in Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.