Weer uitgebreid kerstprogramma in Mariënheem

MARIËNHEEM – Samen Leefbaar Mariënheem presenteert in de decembermaand weer een kerstprogramma. Een van de hoogtepunten is de kersttocht op woensdag 18 december. Het hele dorp wordt prachtig verlicht en versierd, helemaal in kerstsfeer. Er is van alles te zien en te doen onderweg. Starten kan tussen 18.00 en 20.00 uur bij het Omnihuus. De route is geopend tot 22.00 uur.

Maar er zijn nog veel meer activiteiten. De eerste activiteit is inmiddels al achter de rug, maar op zondag 8 december volgt een concert van De Melodies in de kerk (11.00 tot 12.00 uur). Op vrijdag 13 december staat er een adventsbijeenkomst op het programma in de Schalm. Aanvang is om 9.30 uur; na afloop is er koffie/thee met krentenbrood. Op zondag 15 december volgt weer een concert in de kerk met medewerking van het Ouderenkoor Luttenberg (11.00-12.00 uur).

Het programma gaat op woensdag 18 december verder met de eerder genoemde Kersttocht. Op vrijdag 20 december vanaf 15.30 uur staat er een gezamenlijke maaltijd op het programma in de Schalm. Aanschuiven kost 7,50 euro. Op zaterdag 21 december volgt een workshop Creatief met bloemen in de kerk. Aanvang is om 13.30 uur. Opgave via Suze Hagen, tel. 06 57802609 of Hennie Kruiper, tel. 0572 351089. De deelnamekosten bedragen 7,50 euro. Zondag 22 december volgt weer een concert in de kerk met medewerking Janny van de Sande en Pieter Naterop en ondersteuning van Media Vita (11.00-12.00 uur). Diezelfde dag haakt Mariënheem vanaf 16.00 uur aan bij de 3FM-actie Serious Request. Die middag/avond zijn er in en rondom de Schalm verschillende activiteiten voor het goede doel.

Op dinsdag 24 december volgt de feestelijke kerstnachtviering in de kerk. Aanvang is om 19.00 uur. Na afloop wordt gezorgd voor koffie/thee met krentenbrood. Op Eerste Kerstdag 25 december start om 9.00 uur een Kerstviering in de kerk. Om 11.30 uur begint daar het kindje wiegen met na afloop koffie/thee en wat lekkers voor de kinderen. Op Tweede Kerstdag volgt om 9.00 uur weer een kerstviering in de kerk. De eindejaarsperiode wordt op maandag 6 januari afgesloten met een gezamenlijke terugblik in de Schalm. Aanvang is om 20.00 uur.

Alle activiteiten (tenzij hierboven anders benoemd) zijn vrij toegankelijk voor iedereen en als entree wordt een vrije gift gevraagd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.