Weer teleurstellend verlies voor Sallandse dammers

LUNTEREN – TDT Salland CT speelde zaterdag 7 december 2019 in Lunteren een uitwedstrijd en moest voor de derde keer een zeer teleurstellende 9-11 nederlaag incasseren. Het begin was al niet goed doordat de Raaltenaar André Klein Tank en de Loenenaar Marco Veneboer tegen hun veel sterkere opponenten al spoedig aan de paal werden genageld. De Onnanees Jan van Buiten en vervolgens de Vroomshoper Hilco Braakman konden met goede zeges het weer gelijk trekken (4-4).

Hierna konden de Beekbergenaar Dick Beking en de Raaltenaar Ab Steenbergen niet verder komen dan remise (6-6). De Steenwijkenaar John Folkers moest na al schijfverlies ook in partijverlies berusten. De Colmschatenaar Jan Preuter, de Beemtenaar Fred van Amersfoort en de Apeldoorner Hans van Hal speelden allen remise, waarna de 9-11 nederlaag een feit was.

Zaterdag 21 december 2019 komt een combinatieteam van WSDV Wageningen in Het Wapen van Wesepe op bezoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.