Wandelsport Haarle biedt training aan

HAARLE – Wandelsport Haarle biedt vanaf 8 januari weer een wandeltraining aan. Die bereidt de deelnemers voor op een wandelvierdaagse. Ze beginnen met 15 kilometer en bouwen die afstand in de maanden erna op naar 30 of 40 kilometer om zo in juni/juli een vierdaagse te kunnen wandelen. Er wordt elke woensdag getraind. Er zijn verschillende startplaatsen in Overijssel. De eerste keer is de startlocatie sporthal de Voordam in Hellendoorn. Vanaf 8.30 uur staat de koffie/thee klaar. Daarna volgt een uitleg. De training begint om 9.00 uur. De deelnamekosten bedragen 2 euro per keer (1 euro zonder koffie of thee). Voor meer informatie of opgave bel tussen 18.00 en 19.00 uur naar tel. 0548-656380 (Emmy Rensen). Zie verder staging2.wandelsporthaarle.nl of mail naar wshaarle@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.