Walk&Talk in het teken van een goed CV

RAALTE – Maandag 9 december om 9.30 uur is er in de Bibliotheek Raalte weer een Walk&Talk voor iedereen die (ander) werk zoekt. Deze maand: wat kan je doen om je cv zo krachtig en aantrekkelijk mogelijk te maken? De deelnemers gaan vanachter de computer samen werken aan het opstellen van een goed cv. Het is verstandig om, als dat mogelijk is, een eigen laptop mee te nemen. Er zijn enkele laptops in de bibliotheek beschikbaar; wie er een wil gebruiken, kan contact opnemen.

In elk geval moeten deelnemers hun curriculum vitae bij zich hebben, op hun laptop of op usb-stick. Deelname aan de Walk&Talk is gratis; aanmelden is praktisch, maar niet verplicht. Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek Salland of in de bibliotheek in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.