Vroege kerstmarkt op de Boskamp

BOSKAMP – Op de Boskamp zijn ze overal graag vroeg bij. De Sint is nog maar nauwelijks uit het land of het centrum van de Boskamp vormt op vrijdag 6 december alweer de locatie voor een kerstmarkt. De markttijden zijn dit jaar wat vervroegd. De markt begint nu om 16.00 uur en duurt tot 20.00 uur. De diverse kramen bieden een breed assortiment aan artikelen.

Naast veel kerstspullen vindt de bezoeker er ook weer vogeltaarten, kerstgraftakken en oude streekproducten als balkenbrij en voesworst. De markt wordt deels binnen in Eetcafé Boskamp en deels op het kerstplein gehouden. In het zaaltje de Bakkerij wordt gezorgd voor een koffiehoek en daar wordt het spel Rad van Fortuin gespeeld. Ook buiten zijn er diverse attracties/activiteiten zoals een kinderzweefmolen, broodjes bakken, de verkoop van warme hapjes, muziek van midwinterhoornblazers en niet te vergeten de verkoop van kerstbomen, die trouwens al om 14.00 uur begint. De bomen kunnen de volgende morgen in de omgeving ook thuis bezorgd worden. Eventueel is het ook mogelijk om middelgrootte en kleinere kerstbomen na de kerst te laten ophalen. Deze bomen worden hierna weer herplant en kunnen zo volgend jaar weer gebruikt worden als kerstboom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.