Volop activiteiten tijdens de kerstvakantie in Zwembad Tijenraan

RAALTE – Een groot watervoetbaltoernooi, een disco-kerstparty, een baby-peuterdisco en tal van andere activiteiten in en om het water; in de kerstvakantie is er van alles te doen bij Sportcentrum Tijenraan in Raalte. Voor de kleintjes is er een leuke waterspeeltuin in het ondiepe bad. De kinderen met een zwemdiploma kunnen alle energie kwijt tijdens de loopmatrace, glijbaanrace en met sleutels opduiken in het diepe bad.

Op vrijdag 27 december is er van 11.00 tot 14.00 uur een groot watervoetbaltoernooi in het zwembad. Watervoetbal wordt gespeeld in 15 centimeter diep water. De bodem staat dus bijna helemaal omhoog. De teams spelen wedstrijden van tien minuten en bestaan uit vier jongens en/of meisjes uit groep 5 t/m 8 van de basisschool. Het winnende team wint kaarten voor Go Ahead Eagles. Kinderen kunnen zich tot 20 december opgeven via staging2.sportbedrijfraalte.nl/watervoetbaltoernooi.

Op zaterdag 28 december is er weer discozwemmen met als thema Kerstparty. Kinderen zijn welkom vanaf 17.00 uur. Kinderen die hun kinderfeestje komen vieren in het zwembad kunnen al vanaf 15.00 uur komen zwemmen.

Op maandag 30 december wordt het ondiepe bad omgetoverd tot een kinderdisco-paradijs. Van 9.00 tot 11.00 uur kunnen ouders kunnen met hun baby of peuter komen zwemmen en dansen op swingende kindermuziek. Tijdens de kerstvakantie zijn er aangepaste openingstijden: staging2.zwembadtijenraan.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.