Home / Sallandcentraal / Volle bak bij Kerstspektakel in sporthal Hoogerheyne

Volle bak bij Kerstspektakel in sporthal Hoogerheyne

HEINO – Het Kerstspektakel in sporthal Hoogerheyne in Heino heeft afgelopen zaterdag zo’n vierhonderd betalende bezoekers op de been gebracht. Daarmee was de sporthal afgeladen. De begane grond was ingericht als gezellig kerstplein. Daaromheen stonden drie podia, waar de drie organiserende partijen, de Pompedoers, Ons Genoegen en Popkoor SVP, optraden. Soms ook samen met elkaar. Het thema van de avond was ‘De wereld, dat zijn wij’. Een groot deel van het repertoire was op dat thema geënt. Hendrik Jan Bökkers en Martien Lindeboom brachten bovendien het lied ‘Doodse Stilte’, een bewerking van ‘The Sound of Silence’ ten gehore. Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.