Home / Sallandcentraal / Volkskerstzang in RK Kerk Heino

Volkskerstzang in RK Kerk Heino

HEINO – Op zondag 22 december vindt de jaarlijkse Volkskerstzang plaats in de RK Kerk in Heino. Het thema is ‘Verlangen naar vrede’. Heino Vocaal zorgt voor de ondersteuning van de samenzang; een kwintet van Ons Genoegen samen met het jeugdorkest voor de muzikale begeleiding.

Op het programma staan diverse oude bekende liederen. De organisatie is in handen van de Brugkerkenraad waarin alle kerken van Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem vertegenwoordigd zijn. Iedereen is welkom, kerkelijk of niet. Aanvang is om 19.00 uur; de deuren zijn geopend vanaf 18.30 uur. Na afloop staat warme chocolademelk klaar.

Lees ook

Vleesbingo bij Elckerlyc

LUTTENBERG – Dinsdagavond 28 januari vanaf 20.00 uur is er in Elckerlyc een vleesbingo. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.