Volkskerstzang in RK Kerk Heino

HEINO – Op zondag 22 december vindt de jaarlijkse Volkskerstzang plaats in de RK Kerk in Heino. Het thema is ‘Verlangen naar vrede’. Heino Vocaal zorgt voor de ondersteuning van de samenzang; een kwintet van Ons Genoegen samen met het jeugdorkest voor de muzikale begeleiding.

Op het programma staan diverse oude bekende liederen. De organisatie is in handen van de Brugkerkenraad waarin alle kerken van Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem vertegenwoordigd zijn. Iedereen is welkom, kerkelijk of niet. Aanvang is om 19.00 uur; de deuren zijn geopend vanaf 18.30 uur. Na afloop staat warme chocolademelk klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.