Home / Sallandcentraal / Volkskerstzang in Dorpskerk Olst

Volkskerstzang in Dorpskerk Olst

OLST – In de Dorpskerk in Olst vindt op zondagavond 15 december de traditionele Volkskerstzang plaats. Dit jaar met medewerking van gospelkoor Rejoice uit Holten, Wim de Just op het orgel en Rob Wolfkamp en Klaas Jansen op trompet. Cees Vonk zorgt voor enkele voordrachten.

De kerstzang in Olst maakt onderdeel uit van een meer dan veertigjarige traditie. Elk jaar weer genieten vele Olstenaren in een versierde en verwarmde kerk van kerstmuziek en samenzang. Ook dit jaar is traditiegetrouw weer een grote, versierde kerstboom aanwezig. De toegang is gratis; bij de uitgang wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Aanvang is om 19.00 uur. De (verwarmde en met kaarsen verlichte) kerk is vanaf 18.30 uur geopend.

Na afloop krijgen de bezoekers gratis een kop koffie/thee aangeboden in De Bastiaan.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.