Vijftiende editie Floorever Volleybaltoernooi

HEINO – Van vrijdag 27 tot en met maandag 30 december vindt op Summercamp de Schaarshoek de vijftiende editie van het Floorever Volleybaltoernooi plaats. De zes deelnemende meisjes A-teams verblijven daar vier dagen; ze trainen, slapen, eten en spelen daar hun wedstrijden.

Dit jaar doen er geen buitenlandse teams mee, maar er is een zeer sterke nationale deelname. Drie van de deelnemende teams hebben het afgelopen seizoen meegedaan aan de nationale finales (Sudosa, Sneek en Set-up). Verder bestaat het deelnemersveld uit teams van Hevo, de Burgst. Breda en Limes uit Vleuten. Het toernooi geldt als een voorbereiding op de Nederlandse Open Club Kampioenschappen, waarvan de eerste wedstrijden in het eerste weekend van januari plaatsvinden.

Een team van tien fysiotherapeuten staat de deelneemsters bij. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen. De organisatie van het toernooi is in handen van Ron Kranenburg en Gerard Oortwijn. Zie verder int-tg-toernooi.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.