Home / Sallandcentraal / Top 2000 dienst in Nicolaaskerk

Top 2000 dienst in Nicolaaskerk

WIJHE – In de Nicolaaskerk in Wijhe vindt op zondagmorgen 5 januari weer een speciale Top 2000 dienst plaats. In de Top 2000 staan veel nummers met inhoud: die emotie teweegbrengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof, andere meer over levenservaringen als liefde en troost. Gemeenteleden van de Nicolaaskerk, maar ook andere belangstellenden hebben hun stem kunnen uitbrengen uit een lijst door acht voorkeursnummers op te geven. Er is een selectie gemaakt uit de meest gekozen liedjes en die komen terug in de dienst, zowel via YouTube alsook live gezongen door ImPress onder leiding van Marieke van Ravenhorst en met muzikale begeleiding van Popko Hutten en Anton Klein Schaars. Iedereen is welkom. Aanvang is om 10.00 uur.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.