Home / Sallandcentraal / The Wall in het Annahuis

The Wall in het Annahuis

RAALTE – FilmHuisRaalte vertoont op vrijdag 13 december de muziekfilm ‘The Wall – Live in Berlin’ in het Annahuis in Raalte. Het gaat om een registratie van het concert dat Roger Waters op 21 juli 1990 gaf tussen de Potsdamer Platz en de Brandenburger Tor. Centraal stond de Pink Floyd-plaat The Wall. Het concert stond in het teken van de val van de Berlijnse Muur acht maanden eerder. Diverse bekende artiesten verleenden hun medewerking aan het concert. Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten à 7 euro zijn te koop bij de Parabool. Reserveren kan via de website www.filmhuisraalte.nl of per mail info@filmhuisraalte.nl.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.