The Wall in het Annahuis

RAALTE – FilmHuisRaalte vertoont op vrijdag 13 december de muziekfilm ‘The Wall – Live in Berlin’ in het Annahuis in Raalte. Het gaat om een registratie van het concert dat Roger Waters op 21 juli 1990 gaf tussen de Potsdamer Platz en de Brandenburger Tor. Centraal stond de Pink Floyd-plaat The Wall. Het concert stond in het teken van de val van de Berlijnse Muur acht maanden eerder. Diverse bekende artiesten verleenden hun medewerking aan het concert. Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten à 7 euro zijn te koop bij de Parabool. Reserveren kan via de website staging2.filmhuisraalte.nl of per mail info@filmhuisraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.