The Lion King bij FilmHuisRaalte

RAALTE – FilmHuisRaalte vertoont op zondagmiddag 22 december de familiefilm The Lion King in het Annahuis. Het gaat niet om de Disney-tekenfilm uit 1994, maar om de remake van dit jaar.

Regisseur Jon Favreau neemt de kijkers mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige leeuwenkoning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, maar niet iedereen in het koninkrijk is blij met de komst van de nieuwe welp. Mufasa’s broer Scar, die zelf de troon wil bemachtigen, heeft zijn eigen plannen. Dat resulteert uiteindelijk in Simba’s verbanning. Met de hulp van een paar nieuwe vrienden leert Simba om op te groeien en om uit te zoeken hoe hij datgene wat hem rechtmatig toekomt, kan heroveren.

The Lion King maakt gebruik van baanbrekende filmtechnieken om gekoesterde personages op een geheel nieuwe manier tot leven te brengen. Aanvang is om 14.30 uur. Kaarten à 7 euro zijn te koop bij de Parabool in het Kulturhus in Raalte. Kaarten reserveren is mogelijk via staging2.filmhuisraalte.nl of info@filmhuisraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.