Home / tweetpost / Tentoonstelling bij duivenverenigingen in Wijhe

Tentoonstelling bij duivenverenigingen in Wijhe

WIJHE – Op zaterdag 7 december houdt duivenvereniging PV De Zwaluw uit Wijhe de jaarlijkse tentoonstelling. De dag ervoor zullen de duiven door de liefhebbers ingezet worden. Alle duiven worden op zaterdagochtend gekeurd en dan wordt er bepaald worden wat de mooiste duiven zijn.

Op zaterdagavond zal om 19:30 uur de prijswinnaars bekend gemaakt worden waarna de tentoonstelling voor het publiek geopend wordt. U kunt een kijkje nemen aan de Industrieweg 2a in Wijhe. Het gebouw is vanaf 19.00 geopend.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.