Taxichauffeur ‘De Neuze’ geniet van ‘eigen’ biertje

LUTTENBERG  – In november lanceerde het duo Kemperman en Kemper  een nieuw biertje: De Verzonken Kerk. Dit speciale bockbiertje -met een bijzonder verhaal- was binnen de korte keren uitverkocht. Afgelopen zaterdag presenteerde het duo een tripel ter ere van het 50-jarig bestaan van taxi De Neuze.

Foto: staging2.DeVerzonkenKerk.nl 

Teun Stevens, alias De Neuze, nam tijdens een feestelijke bijeenkomst bij De Schoenmaker in Luttenberg hoogstpersoonlijk een sixpack in ontvangst. Hij was zeer verguld met dit prachtige biertje met speciaal etiket.

De tripel is te koop op verschillende locaties in Twente en Salland.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.