SV Raalte verlengt contract hoofdtrainer Zwinselman

RAALTE – Hoofdtrainer Hendri Zwinselman staat ook volgend seizoen als hoofdtrainer voor de groep bij SV Raalte. Het bestuur, de technische staf en de spelersraad zijn tevreden over de werkzaamheden van de oefenmeester.

“Hendri heeft na zijn komst bij SV Raalte direct zijn stempel weten te zetten op het spel van zijn zeer jeugdige selectie. Het doel is om met verzorgd voetbal resultaten te behalen en binnen twee jaar te promoveren naar de 4e Klasse. Dat zijn team dit jaar al bovenin meedraait geeft aan dat we op de goede weg zijn en dat er gezien de leeftijdsopbouw van het team ook nog heel veel rek in deze selectie zit. Kortom we zijn zeer verheugd met de verlenging van deze samenwerking.” aldus Paul Velsink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.