Home / Nieuws / SV Broekland verbindt zich opnieuw aan Nijhof Installatietechniek

SV Broekland verbindt zich opnieuw aan Nijhof Installatietechniek

BROEKLAND – SV Broekland is met Nijfhof Installatietechniek tot een verlenging van het sponsorcontract gekomen. De naam ‘Nijhof Broekland’ blijft de komende vijf jaar onlosmakelijk verbonden met de handbalteams van SV Broekland.

Nijhof Installatietechniek investeert in de vorm van het Duurzaamheid Inspiratie Centrum in de meest duurzame oplossing op gebied van installatietechniek. Om vakkundig personeel op te leiden en te binden is Nijhof een van de oprichters van Innovatiehub Salland en werkt zij samen in de Salland Tech Academy.

Promotie
Het handbalteam Nijhof Broekland Dames 1 is het afgelopen seizoen gepromoveerd naar de Hoofdklasse. Ze draait verdienstelijk mee in de top van deze competitie. Nijhof Broekland handbal blijft ook innoveren. “Met de steun van Nijhof Installatietechniek hebben we de ambitie de opwaartse lijn van de handbalsport in Broekland voort te zetten.”, aldus Peter Smit van de afdeling handbal.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.