Home / Uncategorized / Stichting Alzheimer Nederland haalt 3500,- op in Salland

Stichting Alzheimer Nederland haalt 3500,- op in Salland

HEINO -Begin november zijn collectanten van de stichting Alzheimer Nederland langs de deuren gegaan in Salland. De opbrengst bleek deze keer hoger dan vorig jaar. In Heino, Lierderholthuis en Laag  Zuthem werd ruim 3500,- opgehaald.

“Dit jaar heeft het Alzheimer Nederland niet aan aandacht ontbroken”, laat de stichting weten. “Er was veel nieuws in de media. Dat heeft voor een fantastische opbrengst gezorgd. De komende jaren hebben we de steun van de bevolking nog steeds hard nodig. Heel fijn dat wij ook in Lierderholthuis, Heino en Laag Zuthem enthousiaste collectanten hebben!”

Lees ook

Scooterrijder gewond na aanrijding in Raalte

RAALTE – Bij een ongeval op de Kaagstraat in Raalte is een scooterrijder gewond geraakt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.