Stemmen op het Goudhaentje

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte kunnen stemmen op één van de drie finalisten voor het Goudhaentje 2019. Wie wordt de opvolger van Luttenberg 700, winnaar van het Goudhaentje 2018?

De finalisten zijn inmiddels bekend. Het zijn de Vrienden van het Hofstedehuis, de open muziekestafette Heino en het multifunctioneel veld in Lierderholthuis. Zij zijn uit alle nominaties gekozen door juryleden Jenneke van Doesburg, Klaas Koekoek, Andrea Kleinherenbrink en Emiel Gerner onder leiding van voorzitter burgemeester Martijn Dadema. De stem van het publiek weegt dit jaar even zwaar als het oordeel van de jury.

Het Goudhaentje is dé prijs voor een initiatief uit de Gemeente Raalte dat bijdraagt aan inwonersparticipatie. De winnaar gaat naar huis met een cheque van 1000 euro en een trofee, ontworpen door een Marije Gies van Magies Glas. De initiatieven die op de tweede en derde plaats eindigen, gaan naar huis met respectievelijk 500 en 250 euro. Het geld vormt een positieve impuls voor de ontwikkeling van de initiatieven.

De drie genomineerden voldoen aan de voorwaarden voor nominatie: ze zorgen ervoor dat de gemeente Raalte een nog betere plek wordt om te wonen en ze zijn onderscheidend en inspirerend.
Online stemmen (tot en met maandag 6 januari) is mogelijk via staging2.raalte.nl/goudhaentje. De genomineerden stellen zich op deze pagina ook voor in een filmpje. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Raalte op woensdag 8 januari 2020 wordt de winnaar bekendgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.