Spiritualiteitscafé met wandeling bij Nieuw Sion

REGIO – Het Spiritualiteitscafé van parochie Het Heilig Kruis houdt op zaterdagochtend 14 december 2019 een inspiratiewandeling met stiltemomenten in de natuur rondom Nieuw Sion (Diepenveen). Joke van Steenoven en Liedewijde Tielbeek begeleiden de deelnemers bij deze wandeling. Het thema is dit jaar ‘alleen wandelen bestaat niet’. De deelnemers doen verschillende oefeningen en bovendien gaan ze ‘kauwen’ op een tekst die tot nadenken stemt. De wandeling duurt van 9.30 tot 11.30 uur. De deelnamekosten bedragen 7,50 euro, inclusief koffie/thee. Er wordt ongeveer 3 à 4 kilometer gewandeld over kleine bospaden. Aanmelden kan via e-mail: spiritualiteitscafe@parochieheiligkruis.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.