Home / Sallandcentraal / Spiritualiteitscafé met wandeling bij Nieuw Sion

Spiritualiteitscafé met wandeling bij Nieuw Sion

REGIO – Het Spiritualiteitscafé van parochie Het Heilig Kruis houdt op zaterdagochtend 14 december 2019 een inspiratiewandeling met stiltemomenten in de natuur rondom Nieuw Sion (Diepenveen). Joke van Steenoven en Liedewijde Tielbeek begeleiden de deelnemers bij deze wandeling. Het thema is dit jaar ‘alleen wandelen bestaat niet’. De deelnemers doen verschillende oefeningen en bovendien gaan ze ‘kauwen’ op een tekst die tot nadenken stemt. De wandeling duurt van 9.30 tot 11.30 uur. De deelnamekosten bedragen 7,50 euro, inclusief koffie/thee. Er wordt ongeveer 3 à 4 kilometer gewandeld over kleine bospaden. Aanmelden kan via e-mail: spiritualiteitscafe@parochieheiligkruis.nl.

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.