Spaaractie bij Dierckxsens groot succes

(Advertorial)

RAALTE – De spaaractie van Dierckxsens mooivoormannen aan de Herenstraat 6 in Raalte is een groot succes. Er zijn al enkele honderden overhemden en truien bij elkaar gespaard. Volgende week is het de laatste week dat er spaarzegels in het Weekblad voor Salland staan. Met een volle spaarkaart (drie zegels) kunt u bij Dierckxsens kleding kopen met grote korting. Een volle spaarkaart geeft recht op een overhemd van normaal gesproken 79,95 euro voor 29,95 euro of een trui van 49,95 euro voor 29,95 euro. Naast een gewone spaarzegel treft u ook elke week een bonuszegel aan in deze krant. Plakt u deze ook op een spaarkaart kunt u beide artikelen kopen voor 29,95 euro per stuk. U mag net zoveel sparen als u zelf wilt. Om u nog wat extra kans te geven om uw kaart(en) vol te krijgen, ontvangt u hier een extra spaarzegel en een extra bonuszegel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.