Soepcafé in Dorpshuus

HEINO – Op vrijdag 20 december vindt weer een Soepcafé plaats in het Dorpshuus in Heino. De soep wordt gemaakt met ingrediënten die worden geleverd door supermarkt Boni en de biologische supermarkten Overesch en Kleinlangevelsloo. Er wordt vooral gewerkt met producten die niet meer in de winkel verkocht kunnen worden, maar nog heel goed te eten zijn. De koks maken er iets lekkers van en zo draagt het Soepcafé bij aan een duurzame samenleving. Er worden steeds verschillende soorten maaltijdsoep geserveerd, afhankelijk van de producten die geleverd worden. Stokbrood met kruidenboter staat ook op het menu en misschien wel een toetje. Drankjes zijn verkrijgbaar aan de bar. Voor de maaltijd zelf wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Aanvang is om 17.00 uur. Men dient wel een plekje te reserveren. Dat is mogelijk bij de balie van het Dorpshuus of via info@dorpshuusheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.