Home / Sallandcentraal / Serious bingo in het centrum van Raalte

Serious bingo in het centrum van Raalte

RAALTE – Op zondag 22 december komt 3FM Serious Request naar Raalte. Die zondagavond is er van alles te doen op de Plas. Naast de wisseling van de DJ’s is er een ‘Serious bingo’ met Peter Walter en DJ Normen Rienties.

Menig Raaltenaar kent de bingo van de jaarlijkse Stoppelhaene-editie. Speciaal voor Serious Request stoft Peter Walter zijn bingomolen af en komt hij met DJ Normen Rienties naar de Plas. De bingo start om 18.30 uur. Bingokaarten zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar bij Annie Schulten Lederwaren, Bruna en Bakker Bart. De kaarten kosten 2 euro per stuk (drie stuks voor 5 euro). Er zijn mooie prijzen beschikbaar gesteld.

Naast de bingo is er veel meer te doen op de Plas. Zo kunnen bezoekers de hele avond hun cheque voor Serious Request inleveren bij het chequepoint. Ook zijn er 3FM-dj’s op de Plas aanwezig met muziek en leuke activiteiten. Rond 20.00 uur is er de DJ-wissel. DJ’s Mark en Jorien worden afgelost door Frank van der Lende en Eva Koreman. Daarnaast is er een optreden van de Carmel College Big Band.
In Raalte en Mariënheem zijn inmiddels al elf acties gestart. Acties aanmelden kan via npo3fm.nl/seriousrequest.

Lees ook

The Damned Few presenteert tweede EP in Hedon

Muzikale buitenbeentjes met eigen geluid: bluesrock met snufjes stoner, grunge en garagerockHAARLE – “Onze droom …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.