Schrijfactie Amnesty in Kulturhus

RAALTE – Amnesty International presenteert op zaterdag 7 december een schrijfactie in het Kulturhus in Raalte. Dit in het kader van de Internationale Dag van de Rechten van de Mens op 10 december. Op deze dag komen in het kader van de actie ‘Write for Rights’ wereldwijd honderdduizenden mensen in actie en schrijven brieven voor andere mensen die onrecht is aangedaan. Evenals vorig jaar haakt ook de Raalter werkgroep van Amnesty International aan. Wel een drietal dagen eerder dus. Wethouder Gerria Toeter verzorgt om 10.30 uur de officiële opening van de actiedag. Brieven schrijven is mogelijk tot 16.00 uur. Daarnaast zijn er ook spulletjes van Amnesty International te koop, zoals kerstkaarten en kaarsen. Amnesty International voert actie voor jongeren uit Canada, China, de Filippijnen, Nigeria, Zuid-Soedan, Mexico, Iran, Griekenland, Wit-Rusland en Egypte. Mensen die gevangenzitten omdat ze opkomen voor de rechten van anderen, die worden gemarteld omdat ze voor hun mening uitkomen of die worden bedreigd om wie ze zijn. Zie verder staging2.raalte.amnesty.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.