RTV Oost bij Nieuwjaarsduik Hardenberg

HENGELO – RTV Oost daagt heel Overijssel uit om op woensdag 1 januari aanstaande deel te nemen aan de UNOX Nieuwjaarsduik in recreatieplas De Oldemeijer in Hardenberg. Natuurlijk zijn de camera’s van Oost erbij voor een live-uitzending.

Solisten, vrienden- en vriendinnengroepen, clubteams of bedrijventeams; iedereen is welkom. De inschrijving start om 11.30 uur, de live-uitzending om 12.55 uur en de duik is exact om 13.00 uur. Deejay Erik Volkers is er voor de sfeer en ‘Active & Fit Sportcenter’ verzorgt op feestelijke wijze de warming-up . Clubs en verenigingen kunnen een bedrag van 250 euro winnen door vanaf de start als eerste de houten bokaal te veroveren die pal tegenover de start bij de verre camera van RTV Oost staat!
De UNOX Nieuwjaarsduik Hardenberg wordt georganiseerd door Total Outdoor Events, Staatsbosbeheer, ZPV De Grunte, Duikcentrum Vechtdal, Gemeente Hardenberg, Stad Hardenberg Promotie, De Toren, Active & Fit, tentenbouwer Brink De Krim, drukkerij Olbo en vele vrijwilligers. Deelname is gratis en er is voor iedere deelnemer een Unox-muts en natuurlijk is er snert!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.