Raalte maakt zich op voor grootse dorpsquiz

RAALTE – Op 28 december start de eerste editie van de Dorpsquiz Raalte. Ruim 1.500 deelnemers, verdeeld over 100 teams, zullen diverse vragen en opdrachten, met veelal een Raalter insteek, proberen te beantwoorden en uit te voeren.

De teams spelen bij mensen thuis, in (sport)kantines, of in cafés. De locatie van elke team moet in ieder geval in Raalte dorp zijn. Teams mogen gebruik maken van alle bronnen die voor handen zijn om de vragen te beantwoorden.

Om 18.30 uur opent wethouder Toeter het spektakel en worden de 100 teamcaptains door de organisatie bijgepraat. Hierna gaan de captains terug naar hun team en begint de daadwerkelijke quiz. Om 23.30 uur moeten de quizboeken weer worden ingeleverd bij de organisatie die tijdelijk gehuisvest is in zaal Zwakenberg aan de Schoolstraat. Hier kunnen de teams, onder het genot van een hapje en een drankje, even napraten over de avond.

De prijs is eeuwige roem en een geldbedrag voor een goed lokaal doel. De prijsuitreiking daarvoor is op 18 januari 2020 in de Leeren Lampe en zal worden verricht door Burgemeester Dadema. Voorop staat: gezelligheid, saamhorigheid en verbinding tussen jong en oud.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.