Provincie Overijssel initieert groene ondernemersprijs

ZWOLLE – De provincie Overijssel daagt ondernemers uit om met ideeën en initiatieven te komen die zowel goed zijn voor het bedrijfsleven als voor de Overijsselse natuur. Daarvoor is afgelopen woensdag tijdens het BiodiFestival ‘De Ereprijs 2020’ gelanceerd.

Er worden groene initiatieven gezocht in de agrarische sector, de vrijetijdseconomie en op bedrijventerreinen. Alle inzenders krijgen de mogelijkheid tot een adviesgesprek om hun initiatief verder te brengen. Daarnaast ontvangen de drie beste ideeën per sector 10.000 euro. Op het BiodiFestival kwam iedereen samen die van betekenis is en kan zijn voor de biodiversiteit van de natuur in de provincie Overijssel. Van natuurinclusieve landbouw en bouwen tot zorg en natuur en een spoedcursus faunapassages en participatie. De inschrijving voor de Ereprijs 2020 is inmiddels gestart. Aanmelding via staging2.natuurvoorelkaar.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over de prijs. De inschrijvingstermijn sluit op 1 maart 2020.

Het BiodiFestival en de Ereprijs zijn onderdeel van Natuur voor Elkaar. Dit is het programma waarmee provincie en maatschappelijke partners samen werken aan het beleven, benutten en beschermen van de natuur in Overijssel. Meer informatie via staging2.natuurvoorelkaar.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.