Popkoor Puur opent reeks kerstoptredens bij Swaenewoerd

HAARLE – Popkoor Puur uit Haarle en omgeving trapt op maandagavond 9 december haar serie kerstoptredens af in Swaenewoerd in Raalte. De zangers en zangeressen presenteren daar vanaf 19.30 uur een modern kerstrepertoire.

Vanaf de vakantieperiode is, onder leiding van Imke Vuijk Noorland, wekelijks geoefend om het repertoire weer onder de knie te krijgen. Het koor zingt onder andere ‘Santa’s Party’ van Nick en Simon, ‘Let it Snow’ van Dean Martin, ‘Christmas Hearts’ van Miss Montreal en ‘Christmas Light’ van Coldplay. Er is een alternatief kerstverhaal geschreven dat de nummers met elkaar verbindt. Popkoor Puur wordt begeleid door het eigen combo (keyboard, gitaar, basgitaar en drums).
Na het optreden op Swaenewoerd volgen nog enkele andere optredens en wel op zaterdagmiddag 14 december op de kerstmarkt in Wesepe; op zondagmiddag 15 december tijdens de wintermarkt in Haarle en het eigen kerstconcert op zondagmiddag 22 december in de kerk in Heeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.