Pax Kinderhulp op zoek naar vakantieouders

RAALTE – Pax Kinderhulp is dringend op zoek naar vakantieouders in Salland om kansarme kinderen uit Berlijn van 18 juli tot 7 augustus 2020 een vakantie te geven. De jongens en meisjes zijn tussen 5 en 12 jaar. Het enige wat nodig is een plekje in een gezin.

Ook gezinnen zonder eigen kinderen kunnen zich opgeven. Armoede maakt het voor ouders moeilijk om hun kinderen de gewenste mogelijkheden te bieden om zich te ontplooien. Samen met Berlijnse hulpinstanties en natuurlijk de steun van gastouders kan Pax Kinderhulp deze kinderen drie onvergetelijke vakantieweken in Nederland bezorgen.

Meer informatie is te vinden op staging2.paxkinderhulp.nl of bel 06-10210335.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.