Oudejaarsveiling met borrel voor het goede doel

LAAG ZUTHEM – Dienstverlening Braakman BV in Laag Zuthem presenteert op dinsdag 31 december een Oudejaarsveiling met borrel. De opbrengst is voor de allerarmsten in Sumba (Indonesië). Aanvang is om 13.30 uur; de veiling begint om 15.00 uur.

Het aanbod is divers: een weekendje Scheveningen, een week in een vakantiehuis in Zweden, een uurtje in een Ferrari rijden, een barbecue aan huis, twee bunder mais gehakseld krijgen, twee uur een minikraan met machinist tot je beschikking, een middagje waterskiën, een jaar lang vijf liter melk per week; zomaar een greep uit de vele bijzondere kavels. De veiling wordt gecombineerd met diverse activiteiten: een borrel en carbid schieten. Ook voor verse oliebollen en een springkussen wordt gezorgd.

Gert Braakman is de initiatiefnemer van de veiling en borrel. Samen met dochter Jorlien en nicht Yvonne loopt hij komende zomer in Indonesië een Muskathlon voor Atichting Compassion. Een sportieve prestatie waarbij wordt gestreefd om 10.000 euro per persoon in te leggen. Voor Gert is het de tweede keer dat hij in Indonesië is: “Wat mij drijft om deze uitdaging aan te gaan? De talloze kinderen die nog in extreme armoede leven. Ik heb het met eigen ogen gezien en wil bijdragen om een verschil in de levens van de kinderen te maken.” Dochter Jorlien is al evenzeer betrokken: “Ik wil de strijd aangaan tegen de gevolgen van extreme armoeden en zoveel mogelijk kinderen bevrijden van geweld, misbruik en uitbuiting.”

Dienstverlening Braakman BV is te vinden aan de Zwolseweg 76 in Laag Zuthem. Er kunnen van tevoren oliebollen besteld worden via 06-57206066.

Meer informatie op staging2.muskathlon.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.