Oudejaarsfair bij Paul Roescher

Advertorial

RIJSSEN/APELDOORN – Het is weer tijd voor de jaarlijkse oudejaarsfair bij Paul Roescher. Tijdens maar liefst vier volle dagen worden tijdens het ‘Happy Home Event’ al uw vijf zintuigen geprikkeld met het allerbeste dat Paul Roescher te bieden heeft. U kunt nù nog profiteren van de prijzen van 2019.

Omdat het traditiegetrouw erg druk is in de Megastores in Apeldoorn en Rijssen, kan het zijn dat u even moet wachten totdat u geholpen wordt. Even moeten wachten is beslist geen straf, want ieder zintuig wordt geprikkeld. U gaat van alles proeven, ruiken, horen, voelen en vooral zien. Uniek in Europa: op enkele tienduizenden vierkante meters ziet u namelijk de mooiste keukens, badkamers, vloeren, tegels, haarden en schuifkastsystemen. Iedereen slaagt in iedere prijsklasse. Strak of landelijk, industrieel of romantisch en van budget tot superluxe.

Op de centrale binnenterrassen treft u een aantal bij het thema passende presentaties, zoals schitterende kunstwerken en een schoonmaakspecialist. Bovendien hebben leveranciers extreme aanbiedingen op noviteiten voor de gasten. Paul Roescher gaat natuurlijk nog niet alles verklappen, maar het zal zeker de moeite waard zijn om naar dit sfeervolle event toe te komen. Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten en ook aan de kinderen wordt gedacht. Het ‘funshoppen’ wordt muzikaal omlijst, zodat ieder zintuig daadwerkelijk geprikkeld wordt.

De deuren zijn op vrijdag 27 december geopend van 9.00 tot 21.00 uur; op zaterdag 28 december van 9.00 tot 16.30 uur; op maandag 30 december van 9.00 tot 21.00 uur en op dinsdag 31 december van 9.00 tot 16.00 uur. Paul Roescher Megastore in Apeldoorn is te vinden aan de Vlijtseweg 196; die in Rijssen aan de Plaagslagen 2.

Zie verder de website voor meer informatie en de routebeschrijving naar de Megastores van Paul Roescher.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.