Oudejaarsconference ‘Wesepe telt af’

WESEPE – Op zaterdag 28 december wordt de eerste Weseper Oudejaarsconference ‘Wesepe telt af’ gehouden. De zaal van Het Wapen van Wesepe gaat om 20.00 uur open, de conference begint om 20.30 uur.

Onder het motto ‘alles wat u nog niet wist’ vindt er met een knipoog een terugblik plaats op het afgelopen jaar. Een oudejaarsconference voor en door Wesepenaren. Revuegezelschap Tempo, dat in 2020 maar liefst 75 jaar bestaat, organiseert de avond. Na de conference is er vanaf 22.30 uur groot feest met het Handkartrio.

Entreekaarten zijn te koop bij Bakkerij van Rijssen of online via staging2.tempowesepe.nl. Tot en met 5 december kosten de kaarten 5 euro per stuk voor volwassenen en 2,50 voor kinderen tot en met twaalf jaar. Van 6 december tot en met 27 december kosten de kaarten respectievelijk 8 en 4 euro. Vol is vol.

Tijdens de conference worden de honderd mooiste, grappigste, leukste, ontroerendste en sprekende momenten van 2019 van Wesepe of Wesepenaren getoond. Denk hierbij aan een mooi of leuk moment van bijvoorbeeld een vriendengroep of persoon, of een foto van een gebeurtenis of locatie in Wesepe. De honderd meest aansprekende foto’s worden op die avond getoond. Foto’s kunnen per WhatsApp gestuurd worden naar nummer 06-16076589.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.